29.04.2016
Новини компанії

Добро у наших серцях

Вже доброю традицією для співробітників компанії «Дуоком», стало проведення благодійних акцій для сиротинців Львова. Цьогоріч організатори вирішили трохи видозмінити захід. Компанія підтримала тенденцію озеленення свого міста та внесла свою лепту до Дня Довкілля, а саме,  висадженню фруктових дерев на території дошкільного закладу.

Місцем проведення акції було обрано Дитячий дошкільний будинок №1, що на вул. Таджицькій, 21 у Львові. Співробітники компанії "Дуоком" зібрали біля 3000 грн., на які було куплено канцелярське приладдя, солодощі та фрукти для діточок, а також додатково закупили фруктові дерева.

 

   

    

 

Своїми враженнями від акції поділилися співробітники компанії:

Лісова Марія, менеджер відділу реклами:

«Чудова акція для дітей, оскільки вони мають можливість прийняти участь у чомусь цікавому і корисному. Тож мені дуже сподобалось.»

 Гнатів Ростислав, керівник відділу комерції:

«Висадка дерев пройшла успішно, все було гарно організовано. Лише була маленька проблема - нашим співробітникам перед  тим треба було почитати трошки агрономію і було б все ок. Дякую організаторам за гарну та плідну роботу.»

 Call – центр Ярина Малай,  Катя Подоляк:

«Особливо приємно робити добро для дітей, коли воно приносить їм радість. Ця акція принесла особливі враження.»

Юзьвак Світлана, ріелтор відділу оренди:

«Позитивні емоції від щирої енергетики дітей. Вразили світлі ідеї та цікаві запитання наймолодших львів’ян. Дуже важливо для дітей було те, що ми їм саджаємо  фруктові дерева. Хоча на вулиці ще прохолодно, але теплота дітей та їх обійми і милі посмішки зігріли нас на довго.»

Маляр Антон Валерійович, ріелтор  відділу продажу:         

«Акція пройшла успішно. З нашою допомогою діти навчились правильно садити дерева та будуть тепер озеленювати наш Львів постійно. А також було приємно спостерігати за активністю дітей  та за тим наскільки ці діти радіють життю.»

Організацію та проведення благодійної акції коментує генеральний керівник компанії «Дуоком», Ковтун Христина Романівна:

«Бажання побудувати власне фінансове становище, бізнес, економіку приводить до того, що часто люди забувають про те, що гроші мають таку погану здатність - ставати сенсом цілей в житті. Вважаю, що кожна людина здатна задуматися над сенсом свого життя, і побачити реальний світ трошки ширше у всій його гармонії. І побачити в ньому людей, які більш здатні чи менш здатні щось створювати продуктивне, ходити на роботу, реалізовувати себе в суспільстві. Але особливу увагу зажди привертають ті люди, які не здатні взагалі (мають обмежені фізичні можливості) або ж просто діти. Вважаю що саме на це покликана така діяльність як благодійність. Побачити світ трохи ширше і допомогти йому. Тому наша компанія систематично бере участь у благодійних  заходах. Щоб дати можливість людям, які працюють в нашій організації побачити більше. А вибір, індивідуальний вибір, звісно за кожним окремо.  Люди, які працюють  в нашій компанії проявляють потребу зробити щось добре, а ми як організація всього лише надаємо таку можливість, організовуючи такі заходи. І насправді ми нічого такого надзвичайного не робимо, просто виконуємо свою місію».

Проведення таких акцій – ще один доказ того, що спільна робота та мета об’єднує нас у ще сильнішу команду та доводить, що в житті попри все важливо дарувати добро!

Також хочеться ще раз подякувати всім тим, хто долучився до акції та допоміг зробити цей день для дітей особливим.

Климович Оксана,

адміністратор відділу оренди, організатор акції