18.04.2016
Новини компанії

Відбувся тренінг з професійних продаж для кращих співробітників компанії

 

   

 

Навчання персоналу та впровадження інноваційних підходів дає змогу кожному співробітнику компанії розвивати свої компетенції та досягати неможливого. Дружній колектив основу якого складають  досвідчені, енергійні та наполегливі  люди є запорукою досягнення професійних вершин успішних компаній.

 Працюючи з клієнтами кожен з нас стикається із розумінням чи не розумінням  тих  чи інших процесів, які виникають під час переговорів або безпосередньо під час підписання договорів. Часто при прийнятті рішень ми чуємо від клієнтів заперечення, які заважають знайти компроміс у продажах.

Як правильно працювати з запереченнями та як перетворити їх на успішну угоду розповідають співробітники компанії «Дуоком», які змогли поглибити свої знання на тренінгу «Робота із запереченнями».

Світлана Білан, ріелтор відділу житлової оренди, пл. Яворського, 1

-         Тренінг дуже хороший. Наша робота неможлива без знання законів ринку, вміння вести переговори та самих продаж, а також розуміння психології клієнта, робота з запереченнями. Почерпнула для себе багато нових знань, які буду використовувати на практиці. Матеріал був гарно викладений, на доступній мові, професіоналом своєї справи.

Шалін Андрій, ріелтор відділу житлової оренди, пл.. Яворського, 1

-         На тренінгу були  сказані дуже цікаві ідеї та моделі поведінки з клієнтом. Дізнався для себе певні психологічні підходи до клієнтів, як себе з ними вести, та як працювати із запереченнями. Дуже сподобався тренінг.

Ткач Яна Степанівна, керівник відділу житлової оренди, пл. Яворського,1

-         Був проведений тренінг на тему : «Робота із запереченнями», та роздані друковані робочі матеріали, які використовувалися під час тренінгу, а також учасники мали змогу забрати їх собі, як пам’ятку.

До кожного клієнта потрібен індивідуальний підхід, особливо, коли йому щось не підходить, або він вагається.

Як працювати із запереченнями – шаблони і заготовки допомогли нам зрозуміти, як все-таки правильно домовлятись в питаннях ціни та говорити за знижку.

Здається, елементарні фрази, але часто ми забуваємо використовувати їх у своїй роботі. Всі присутні по закінченні тренінгу були задоволені, та настроєні якнайшвидше йти використовувати цю інформацію на практиці. Особливо було цікаво людям, які нещодавно почали працювати в нашій компанії.

Компанія «Дуоком» організувала навчання для співробітників одного з найкращих відділів компанії, та залучила до проведення тренінгу кращих бізнес-тренерів України. Віримо в те, що засвоєні знання стануть рушійною силою у професійній діяльності та досягнення цілей.