18.03.2016
Новини компанії

Управлінський тренінг у компанії Дуоком –« Управління командою на основі функціональної моделі»

Компанія «Дуоком» постійно вдосконалюється та працює над розвитком  як  цілісної структури організації так і кожного співробітника зокрема. Проведення семінарів, тренінгів та навчань є ключовим елементом корпоративної культури компанії. 

Так, нещодавно відбувся тренінг «Управління командою на основі функціональної моделі бізнесу» з одним з кращих бізнес-тренерів Львова.

  
 

 Якісні підходи до організації навчання та інформація, яка була надана до опрацювання, вразила та захопила учасників тренінгу.

Гриньох Анатолій, керівник відділу реклами:

«Було доволі цікаво, особливо сподобались практичні заняття, які допомогли закріпити отримані теоретичні знання. Сподіваюсь, що випаде можливість ще не раз побувати на подібних тренінгах, адже вони серйозно підвищують професійний рівень».

Онуфрієнко Микола, керівник відділу купівлі-продажу, офіс на вул. Вітовського, 5:

«Тренінг дуже сподобався. Було озвучено багато речей, які можна практично використовувати в своїй безпосередній діяльності. Проте, потрібно продовжувати, оскільки даний тренінг – це лише вступ, а для досягнення ефективних результатів потрібно частіше відвідувати такі тренінги».

Саксонова Мар’яна, керівник відділу оренди житла, офіс на пл. Св. Теодора, 10:

«Дуже сподобався тренінг. Було цікаво побачити знайомі речі, процеси, які відбуваються у нашій компанії, з іншої сторони. Сподобався також тренер, який розширив наш кругозір, та додав більше нових знань. Із задоволенням будемо брати участь у подібних тренінгах».

Ткач Яна, керівник відділу оренди житла, офіс  на пл. Яворського, 1:

«Дуже цікавий та гарний тренінг. Було поставлено багато питань і отримано вичерпні відповіді, готові реалізовувати отримані знання».

Гнатів Ростислав, керівник відділу комерційної оренди:

«Надзвичайно корисний та практичний тренінг!   Дійсно тема тренінгу надзвичайно актуальна та потрібна! Такі тренінги варто робити частіше. Щиро дякую організаторам даного тренінгу та тренеру!»

Подоляк Катя, оператор кол - центру

"Сподобалось обговорення та тези тренера про те як має бути правильно організована робота в офісі  та хто за що має відповідати. Отримані знання будемо практично використовувати в роботі кол - центру."

Шкап’як Євгенія Михайлівна, керівник відділу купівлі-продажу, офіс на вул. Куліша, 30

“Щиро дякую, Андрію Бобиляку, за змістовний семінар на тему: "Управління командою на основі функціональної моделі бізнесу". 

Дана тема є однією із пріоритетних для управлінця, котрий прагне зросту компанії на основі підвищення якості надання послуг та продуктивності свого колективу, для управлінця, котрий  прагне до особистого розвитку та розвитку його колективу, для управлінця котрий прагне широкоформатно мислити для отримання успішного та продуктивного результату.

Отримала чудову нагоду ознайомитись з новими ідеями  розподілу функціональних обов'язків по ролях, базовими принципами управління командою на основі показників діяльності, процесного підходу. 

Практично впроваджували з учасниками семінару створення організаційної структури свого відділу. 

Висловлю велику подяку усім учасникам семінару за позитивну атмосферу, чудовий настрій, новий спільний досвід та продуктивне  завершення дня!”

Компанія «Дуоком» готова і надалі рухатися в напрямку підвищення компетенцій співробітників усіх рівнів управління та розвивати їхній потенціал, адже наша місія «Кожному надати можливість побачити більше та обрати краще».