07.06.2016
Новини компанії

КОМАНДНА ГРА НА УРА

Кожен керівник у побудові своєї команди керується моделями, які є найкращими для його колективу. Компанія «Дуоком» у своїй діяльності обирає різні підходи роботи, особливу увагу приділяючи при цьому своїм співробітникам, формуючи з них справжню команду. Проведення корпоративних заходів стало традицією, яка основана на взаєморозумінні та налагодженні тісної співпраці, як між співробітниками одного відділу, так і  компанії загалом.

Як приклад враження та думки  адміністратора відділу комерційної оренди нерухомості  компанії «Дуоком» Ониська Олега про корпоративний футбол:

«Нещодавно  відділ комерційної оренди нерухомості компанії «Дуоком» скликав друзів на корпоративний футбол. Незважаючи на усі труднощі та прогноз погоди футбол таки відбувся. Друзі зібрались, хто повболівати за свої команди, а хто безпосередньо прийняти участь у цій захопливій спортивній баталії. Гра видалась досить цікавою, так як жодна команда в продовж усього матчу не могла відірватись у рахунку від свого суперника. Вболівальники на трибуні були в захваті від непередбачуваності гри.

 

Вони палко підтримували команди та надихали їх демонструвати красиву гру. Завдячуючи вболівальникам,  ми отримали шквал позитивних емоцій, а по завершенні гри учасники отримали свої нагороди, зробили спільні фото друзів та відправились разом на третій тайм, який провели у неформальній обстановці. Було весело та найцікавішим було те, що ми мали  змогу поспілкуватись між собою. Всі поділились своїми враженнями, згадали цікаві моменти гри та й просто провели класно час у колі друзів. Усім присутнім щиро дякуємо за те, що не проігнорували запрошення і з нетерпінням чекаємо на новий корпоративний захід.

         
         
 

За словами керівника відділу  комерційної оренди нерухомості компанії «Дуоком», Ростислава Гнатіва: «Футбол, який відбувся в компанії «Дуоком» дав  кожному з нас  можливість зрозуміти те, що ми команда, яка поєднує нас в одне ціле і робить нас ще сильнішими. Найкращі слова вдячності команді, яка організовувала матч та  гарний  відпочинок після футболу. Корпоративний захід  дав  кожному з нас відчути приналежність та розуміння того, що в «Дуокомі»,  не лише чудова  робота але й гарні  відпочинки.»

Компанія «Дуоком» з радістю підтримує ініціативи, які спрямовані на злагодженість у роботі та досягнення спільного результату. Віримо в те, що корпоративний захід, що відбувся зміцнить наш командний дух і додасть нам натхнення у підкоренні нових вершин.